UV-C vízfertőtlenítő

Környezetbarát víztisztítás hatékonyan? Az UV-C vízfertőtlenítővel ez lehetséges! Az UV-C sugárzás semlegesíti a baktériumokat, vírusokat, valamint megakadályozza azok szaporodását a masszázsmedence vízében. Ha az ózonos vízfertőtlenítő rendszert UV-C berendezéssel egészíti ki, még kevesebb vegyszer alkalmazása szükséges a teljes tisztaság eléréséhez.

Szakértők már régóta keresték a megoldást, hogy a fűtött vizű gyógyfürdőkben és a masszázsmedencékben kiküszöböljék a vírusok és baktériumok megtelepedését, hiszen a meleg és sötét közeg igen jó táptalaj volt eddig számukra. A vegyszerek alkalmazásával hatékonyan tudták semlegesíteni az egészségre ártalmas elemek megjelenését, viszont nemvárt mellékhatások jelentek meg a túlzott vegyszer használat miatt. Szem irritáció, esetleges nehéz légzés.

Az UV-C lámpa a felfűtött medence vizét az ultraviola fény segítségével tisztítja meg, 99,9%-ig semmisíti a mikroorganizmusokat. Időt, energiát és pénzt spórolhat, hiszen kevesebb vegyszert kell alkalmaznia, ezzel a karbantartási költség is csökken.

Legkedveltebb kiegészítőink

Thermotető

Hogy Ön télen is élvezhesse a forró masszázsfürdőt, ez a thermotető lesz segítségére. Vastag szigetelőanyaga garantálja, hogy a masszázsmedence vize nem hűl ki fagyos téli estéken sem. Barna,(szürke színben is), UV és vegyszerálló műbőrből készült, praktikus fogantyúkkal, hogy könnyen mozgatható legyen

Részletek

Thermotető emelő

A thermotető mozgatása a pneumatikus emelő és tartószerkezetnek köszönhetően rendkívüli módon megkönnyíthető. A thermotetőt két egyszerű mozdulattal a masszázsmedence mögé helyezhetjük. A thermotető emelő több funkciót is ellát, nem csak a levételt és a felrakást könnyíti, hanem tartja is a thermotetőt miközben fürdőzik. Nem kerül állandóan a földre a thermotető, ezért élettartama meghosszabbodik. A thermotető mindig szakszerűen lesz tárolva és mozgatva.

Részletek

Thermowood fa lépcső

Kényelmes ki- és beszállást biztosít a VitalSpa masszázsmedence külső fa burkolatával harmonizáló fa lépcső. A Thermowood fa lépcső időjárásálló és víz hatására sem dagad meg, vagy válik csúszóssá. Az időtálló felületkezelésnek köszönhetően ezek a színek élők és tartósak maradnak hosszú évekig.

Részletek

Kérjen tőlünk árajánlatot!