Fa- és üveges munkák

Vállalunk egyedi fa- és üveges munkákat

Cégünk vállalja egyedi üveges munkák és faipari asztalosmunkák tervezését és építését is.

uveges-munka-1

Egyedi üveges munkák

merulo-dezsa

Merülő dézsa

  • Wellness fürdődézsáink kiválóan alkalmasak egy-egy nyári meleg napon hűsítő pancsolásra, szaunázáshoz merülő medencének, télen pedig forró fürdőzésre. A dézsa vizének fűtéséről egy beépített fatüzelésű rozsdamentes-acél kályha gondoskodik, mely természetesen benne van a vételárban.

 A dézsafürdő “karbantartása” annyiban merül ki, hogy összesen 2, azaz kettő dologról kell gondoskodni: a dézsa ne száradjon ki, vagyis mindig legyen benne valamennyi víz; illetve legyen a vízben megfelelő mennyiségű só. A só több szempontból is hasznos. Amellett, hogy a sófürdőzés rendkívül jótékony hatással van a szervezetre, a só lassítja a vízben az algák és baktériumok szaporodását, továbbá megakadályozza, hogy télen megfagyjon a víz.

fadezsa

Fűthető fadézsa

Wellness fürdődézsáink kiválóan alkalmasak egy-egy nyári meleg napon hűsítő pancsolásra, szaunázáshoz merülő medencének,
télen pedig forró fürdőzésre. A dézsa vizének fűtéséről egy beépített fatüzelésű, rozsdamentes-acél kályha gondoskodik, mely természetesen benne van a vételárban.
A dézsafürdő “karbantartása” annyiban merül ki, hogy összesen 2, azaz kettő dologról kell gondoskodni: a dézsa ne száradjon ki, vagyis mindig legyen benne valamennyi víz, illetve legyen a vízben megfelelő mennyiségű só. A só több szempontból is hasznos. Amellett, hogy a sófürdőzés rendkívül jótékony hatással van a szervezetre, a só lassítja a vízben az algák és baktériumok
szaporodását, továbbá megakadályozza, hogy télen megfagyjon a víz.

merulo-dezsa-2_1

Vödrös élményzuhany - dézsazuhany

Vegyen egy nagy levegőt és próbálja ki szaunázás után milyen élményt jelent, ha egyszerre kb. 10 liter hideg víz is zúdulhat a nyakába.

A fa dézsában gyűjtött hideg vizet egy lánc meghúzásával borítjuk a nyakunkba.
Egyedülálló, hűsítő élmény!

teraszburkolas

Teraszburkolás

A terasz burkolás tartósságát a terasz burkoló munka során alkalmazott technikák ismerete és annak hatékony használata alapozza meg.

pergola

Pergola készítés

A pergola remek választás azoknak, akik sok időt tudnak tölteni a teraszon, udvaron. A család és a barátok egyaránt élvezni fogják a forróság ellen nyújtott menedéket.

Legutóbbi munkáink

Kérjen tőlünk árajánlatot!